Drick dej frisk, ett komplement till behandlingarna

I somras mötte jag på något fantastiskt. Det var en konsulent som höll visning om ett kosttillskott som bestod av vitaminer och mineraler och allt som kroppen behöver. Dessa vitaminer renar kroppen. De rensar tarmen och tar bort gammalt skräp i tarmfickorna. Vitaminerna går ner på cellnivå.

Konsulenten bjöd oss på varsin ”drink” Hon rörde ihop 2 pulver som hon spädde med vatten. Det ena pulvret ökar förbränningen och gör att man blir pigg och på gott humör. Det ökar blodcirkulationen. Dessutom smakade pulvret mycket gott. Det smakade frukt. Jag kände att drinken gjorde mycket nytta.

Konsulenten berättade vidare att på kvällen dricker man ett annat pulver som också smakar gott, citrus. Det ger en djup och god sömn. Det ökar koncentrationen och den ger lugn.

Jag kände hur gott detta gjorde mig så jag ville ta ett abonnemang, vilket innebär att jag får ett paket burkar direkt hem till mej i 3 mån. Därefter frågar de mej om jag vill fortsätta i 3 mån till. Jag har precis påbörjat min fortsättning på 3 mån till.

Detta kände jag verkligen att jag ville sprida till mina patienter. Flera av dem har abonnerat på detta och de har berättat fantastiska förändringar. En som fått vattendrivande utskrivet och som inte hjälpt hon blev hjälpt av detta, Hon kände efter ca 3 dagar att hon inte var svullen i kroppen längre samt att hon blev mycket piggare. Jag har antecknat förändringar hos mina patienter som att godissug har upphört, värk avtagit, migrän har dämpats och upphört, underverk har gjorts på tarmen., gladare humör, god sömn, naglar hår och hud har stärkts, hyn har blivit mjukare och renare. Hudcellerna byts ut snabbare till friskare celler. Psoriasis. Eksem och bölder försvinner. Immunförsvaret stärks.

Kosttillskottet ger en optimal försörjning av allt kroppen behöver. Det är även bra för diabetiker. Man kan också äta alla mediciner tillsammans med dessa. Det ger inga kontraindikationer.

Jag känner att jag mött på något fantastiskt. Vilket år ett värdefullt komplement till behandlingarna. Därför vill jag rekommendera detta till andra terapeuter så ni också får denna positiva möjlighet till er själva och att rekommendera vidare. Det finns oändligt mycket mera att säga. Men ring eller maila mej gärna.

Med vänlig hälsning

Ingegerd Gustavsson

Tel 0506 400 27

astrolog.zonterapeut@telia.com

www.halsostugan.se